.


ČÍTAJME SPOLU

Čítať v existencii , ako v dobrej knihe vie každý z nás. Stačí len trochu tréningu  
a sebadôvery. Určite poznáte tie "medziriadkové" informácie, ktoré ku nám prichádzajú počas rozhovoru. či pozorovaní nejakej situácie v podobe emócie, zmyslu, pocitu alebo "náhodnej" myšlienky. 

Život ako taký sa nám rôzne prihovára. Niekto z nás počuje význam hovoreného cez slová, niekto rozumie aj symbolom alebo archetypálnemu vyjadrovaniu. V mojich článkoch a práci čerpám zo všetkých týchto zdrojov. 

V sekcii SLOVÁ EXITENCIE nájdete vybrané témy, ktoré mi v živote skladajú ako moju osobnú, tak aj kolektívnu mozaiku nášho bytia na tejto planéte. Nájdete tu rôzne uhly pohľadov na prežívanie sa vo vzťahoch, hľadania vlastnej cesty a poslania, či pohľady na naše ľudské telo a jeho nové schopnosti. Môžete sa zoznámiť s etapami nášho životného zrenia a štádií vývoja osobnosti. Každá sekcia má svoju ikonku pre lepší prehľad v témach. 



ZOZNAM TEMATICKÝCH OKRUHOV

Ženská polarita

Články pre ženy hľadajúce spojenie so sebou a mužov, ktorí hľadajú cesty k porozumeniu svojich partneriek. 

Mužská polarita

Kliknite sem a začnite písať. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Vzťahy

Kliknite sem a začnite písať. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

ľudský potenciál

Kliknite sem a začnite písať. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Etapy života

Kliknite sem a začnite písať. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Superorganizmus

Kliknite sem a začnite písať. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Individuizácia

Kliknite sem a začnite písať. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.

Nezaradené 

Kliknite sem a začnite písať. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

OBSAH ČLÁNKOV

urob si to ako knihu- ako obsah kniy - sekcie s výpisom clankov

40 ročná sekvencia premien začala rokom 1987 a celoplanetárne prebúdzanie ukončí tento cyklus zmien okolo roku 2045. Čím si prechádzame v jednotlivých fázach a ako svet mení svoju podobu ?
Narodili sme sa do éry premien na planéte Zem a všetci ľudia spoločne podstupujeme fázy prebúdzania sa- tzv. sekvenčné mosty. Vďaka týmto časovým mostom sa nám mení pohľad na svet, sami seba a začíname zreteľnejšie vnímať akýsi "vyšší plán existencie".
Prechádzame dynamickou zmenou v dejinách evolúcie našej planéty.
Už viac ako dve storočia na nás vplýva evolučná vlna, ktorá mení štruktúry nášho bytia a existencie od základu. Čo to presne znamená a ako sa v tom zorientovať?
Druhá vlna prebudenia započala rokom 2012 a končí okolo roku 2033. Každá vlna sa v čase rozdeľuje na sekvenčné pásma - tzv. mosty. Mosty nám slúžia ako prechod z jednej energetickej frekvencie k druhej (z pravidla od nižších frekvencii k vyšším) tak, aby sa naše vedomie a telo plynule prispôsobilo k novému energetickému potenciálu.